0485 62 80 10 info@allrenova.be

Over ons

Allrenova is een jong en dynamisch bedrijf met 10 jaar ervaring en vakmanschap.

Over Allrenova

Allrenova is een Gents familiebedrijf met reeds 10 jaar ervaring. In oorsprong een bedrijf gespecialiseerd in pleisterwerk en gevelrenovatie, maar ondertussen uitgegroeid tot een renovatiebedrijf in ruime zin. Zowel als particulier of als firma kan u bij ons terecht voor algemene renovatiewerken, groot of klein.

Ook bij totaalrenovatie nemen wij de coördinatie en uiteraard ook de uitvoering van de werken voor onze rekening. Wij bieden u ook advies bij het maken van de verschillende keuzes, zowel technisch als esthetisch. Met de strengere bouwnormen in het achterhoofd zullen wij u ook bijstaan in het maken van de juiste keuze van isolatiematerialen en technieken.

Wat je van ons mag verwachten

9

Eerlijke en transparante prijs

Een goed doordachte aanpak, grondige voorbereiding en strikte opvolging kunnen u heel wat centen besparen.  Wij zorgen voor een duidelijke offerte met transparante prijzen.

9

Kwaliteit & Duurzaamheid

Bij Allrenova werken we enkel met kwaliteitsmerken die garantie geven op lange termijn. Met oog voor het kleinse detail zorgen we voor een mooi en duurzaam resultaat.

9

Projectopvolging .

Uw project is onze zorg!  Wij volgens alles nauwgezet op; geen fouten, geen tijdverlies en een strenge kwaliteitscontrole op de werf.  

jaar vakmanschap

tevreden klanten

vakmannen

project managers

“Kwaliteit is de trots van vakmanschap.”
Dr. W. Edwards Deming

Contacteer ons

Walstraat 70B, 9050 Gentbrugge

+00 32 485 62 80 10

info@allrenova.be